Anu ngabedakeun carpon jeung dongeng nyaeta… * 4 poinA. dongeng caritana pondok ari carpon caritana panjangB. carpon teu aya nu ngarangna ari dongeng aya nu ngarangnaC. carpon carita ngenaan manusa ari dongeng mah carita ngenaan sasatoanD. carpon nyaritakeun anu aya di masyarakat, dongeng dina caritana kadang mustahil​

SEORANG PENGGUNA TELAH BERTANYA

Anu ngabedakeun carpon jeung dongeng nyaeta… *

4 poinA. dongeng caritana pondok ari carpon caritana panjangB. carpon teu aya nu ngarangna ari dongeng aya nu ngarangnaC. carpon carita ngenaan manusa ari dongeng mah carita ngenaan sasatoanD. carpon nyaritakeun anu aya di masyarakat, dongeng dina caritana kadang mustahil​

INI JAWABAN TERBAIK

Jawaban
Jawaban yang benar diberikan: daffa7893

A jawaban nya kakak

Penjelasan:

maaf kalo salah

Jawaban
Jawaban yang benar diberikan: muja7041

jawaban:

A.dongeng caritana pondok ari carpon caritana panjang

Penjelasan:

Maaf ya kalau salah

Jawaban
Jawaban yang benar diberikan: Pencarian

jawaban:

Jawaban
Jawaban yang benar diberikan: Pencarian

matahari, berkokok

maaf klo salah

Was this helpful?

0 / 0

Leave a Reply 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *