Ayo Nami Kansach Gladhen Pribadhi1.Ayo gawe pitakon adhedhasar wangsulan kang wis cumawis!1. PitakonWangsulan : Nebak tibane udan.2. PitakonWangsulan : Nalika alas durung gundhul.PitakonWangsulan :Merga tumindake manungsa.4. PitakonWangsulan : Kuwatir dadi ancaman perekonomian.5. PitakonWangsulan : Ing protokol Kyoto.3.​

SEORANG PENGGUNA TELAH BERTANYA

Ayo Nami Kansach

Gladhen Pribadhi1.Ayo gawe pitakon adhedhasar wangsulan kang wis cumawis!1. PitakonWangsulan : Nebak tibane udan.2. PitakonWangsulan : Nalika alas durung gundhul.PitakonWangsulan :Merga tumindake manungsa.4. PitakonWangsulan : Kuwatir dadi ancaman perekonomian.5. PitakonWangsulan : Ing protokol Kyoto.3.​

INI JAWABAN TERBAIK

Jawaban
Jawaban yang benar diberikan: Pencarian

apa lu maksud sih gak paham

Jawaban
Jawaban yang benar diberikan: Pencarian

jawaban:

protagonis karna dia bersikap jahat tak seperti yang lainnya

maaf kalo salah

Jawaban
Jawaban yang benar diberikan: Pencarian

jawaban:

1

penjelasan:

23-24 ituh kan dikurangi jadi hasilnya 1

Jawaban
Jawaban yang benar diberikan: Pencarian
Materi : hukum pascal

diketahui:
a1 = 5 cm²
f1 = 250 n
a2 = 10 cm²
f2 = ?

penyelesaian:
f1/a1 = f2/a2
250/5 = f2/10
50 = f2/10
f2 = 500 n

semoga membantu
ㅡ : )

Was this helpful?

0 / 0

Leave a Reply 0

Your email address will not be published. Required fields are marked *